Pe Sonic îl cunoaşte toată lumea

Pe Sonic îl cunoaşte toată lumea
Să nu-mi spuneţi că nu aţi auzit niciodată de ariciul albastru numit Sonic sau că nu aţi jucat cel puţin un joc cu acesta. Sonic este foarte cunoscutul personaj, extrem de rapid, din jocurile îndrăgite de copiii din toată lumea. Acest arici a apărut pentru prima dată prin anul 1991 iar datorită succesului nemaiîntâlnit a apărut şi în benzile desenate, un film de lung metraj şi desene animate. Cum nu era de ajuns, la sfârşitul anului 2013 Sonic Lost World a fost lansat pe Nintendo Wii U şi 3DS fiind dezvoltat de către SEGA.
Jocuri cu Sonic a fost şi încă se menţine unul dintre cele mai căutate tipuri de jocuri flash. Dezvoltatorii acestuia precizează că jocul oferă o serie de niveluri abstracte ce combină 2D cu 3D şi că nivelurile sale sunt destul de variate necesitând diferite stiluri de joc. De exemplu, unele se bazează pe mai puţină viteză şi o tehnică bună iar altele doar pe viteză. În Desert Ruins 1 este necesar să aduni gogoşi, prăjituri, torturi şi tot felul de dulciuri pe când în Desert Ruins 2 este vorba despre cu totul altceva având un concept de tunnel racing întâlnit şi în unele versiuni anterioare ale jocului.
Aflasem de la cineva că cei de la SEGA nu se opresc aici cu Sonic şi au de gând să lucreze la noi versiuni care sperăm că se vor conforma cu cerinţele jucătorilor (copiilor) din ziua de azi care nu se mai mulţumesc cu o grafică 2D ci cu cel puţin ceva 3D şi foarte bine realizat. Aşadar, atâta timp cât Sonic continuă sa se numere printre cele mai accesate jocuri flash ne putem aştepta şi la noi ”update-uri” din partea dezvoltatorilor SEGA cu privire la acest joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *