Informare pentru cresterea copilului

Informare pentru cresterea copilului
Am observat ca in primele lunii ale vietii unui copil, orice parinte are o grija sporita pentru acesta. Si asta este un lucru complet normal si deloc de surprins. Pentru ca majoritatea celor care au un copil nu stiu cum sa procedeze, cel putin la inceput, cu cresterea si educatia acestuia, noii parinti se lasa ghidati de cei mai in varsta (bunicii copilului) sau de diferite articole si documentare despre copii, articole care de cele mai multe ori nu sunt adevarate, ci doar scrise pentru a nu lasa un anumit site/blog fara continut sau scrise pur si simplu de persoane care nu au copii, care nu au studii necesare pentru a da sfaturi despre copii.
La romani este un lucru clasic sa dam sfaturi mai ales despre lucrurile pe care nu le cunoastem prea bine, de aici si vorba deja cunoscuta si devenita un cliseu: „romanul e bun la toate”.

De unde sa ne informam despre cresterea si educatia copilului nostru?

Nu spun ca sfaturile de la cei mai in varsta nu sunt bune, spun doar ca timpurile s-au schimbat, la fel si alimentele, jucariile si tot ce ii inconjoara pe micutii nostri, deci ar trebui cumva sa alegem lucrurile bune si care au ramas la fel de la cei batrani si sa invatam din propria noastra experienta cum sa procedam cu copilul nostru pentru ca fiecare copil este diferit si fiecare bebelus are propriile lui mofturi si placeri.
Deci cele mai bune produse pentru alimentatia bebelusului vostru sunt acele care lui ii fac bine, cele care ii plac si cele care nu-i creaza probleme, iar toate aceste lucruri le poti afla din diferite controale la medicul specialist, dar si din experienta ta cu el mic.
Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *