Facebook devine noul Hi5

Facebook devine noul Hi5

Facebook-ul are un succes uriaș, tot mai mulți își deschid cont și sunt activi zi de zi. Partea mai puțin frumoasă în toată afacerea asta este că majoritatea puștanilor de pe Hi5 s-au mutat pe Facebook și cu ajutorul lor acest uriaș site de socializare se trasnforma ușor-ușor într-o mizerie.

Când întru pe contul meu de Facebook este la ordinea zilei să găsesc câteva zeci de invitații la diferite jocuri stupide, câteva imagini cu pițipoance și cocalari, mai nou s-a mutat și cocalari.com pe Facebook, toată lumea…

Sunt unele persoane care înțeleg greșit acest fenomen. De ce sunt etichetat într-o poză în care sunt niște câini, de exemplu, sau o poză a unei persoane, eu nicăieri, dar sunt etichetat în acea fotografie, chiar nu înțeleg lucrul acesta, ce rost are? doar așa de dragul de a pune un tag?

Alții fac acest lucru pentru a strânge like-uri, așa atrag diferiți prieteni pe profilul lor și așa strâng niște like-uri, plus că poza va apărea și pe wall-ul celui etichetat în poză, astfel se mai strâng niște like-uri, doi iepuri dintr-o lovitură. Dacă se luptau să strângă niște like-uri la o pagină care promovează ceva, mai înțelegeam, dar așa, doar la o poză…

Apropo de like-uri, nu înțeleg nici nebunia asta după ele, dacă ai multe like-uri la o poză, ce rezolvi? De ce pițipoancele aleargă după like-uri ca după pâine caldă? Am văzut mai nou că sunt persoane care se întrec în like-uri, pun diferite pariuri și întrecerea începe. Ciudat, foarte ciudat. Tendința de hi5-izare crește de la zi la zi și asta nu este ceva tocmai ok.

Sunt doar câteva întrebări pe care mi le pun în fiecare zi, sper să se găsească cineva să-mi răspundă, să mă lămuresc și eu cum stă treaba cu lupta de like-uri și tagurile idioate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *