Tu ce știi despre tehnica de epilare definitivă?

tehnica de epilare definitivă

Să ai un corp frumos implică de cele mai multe ori foarte multe sacrificii și investiții la saloane. Se apropie vara și ne dorim să arătăm în cea mai bună formă fizică a noastră pentru că urmează sezonul de plajă, piscine și îmbrăcăminte lejeră, iar ultimul lucru pe care ni-l dorim cu toții este să avem complexe, de orice fel. Chiar dacă expresia de epilare definitivă duce cu gândul la o epilare totală care nu va mai necesita alte intervenții de acest gen, această procedură implică doar o epilare de lungă durată. Este important de știut și faptul că această epilare definitivă implică mai multe ședințe, deci nu se realizează doar de la o singură intervenție.

Cum se poate explica epilarea definitivă?

Procedura implică distrugerea rădăcinilor firelor de păr și în urma unei epilări definitive corecte nu ar mai trebui să se regenereze. Responsabilă de această distrugere se face o căldură de până la 70 de grade Celsius.

Aceste ședințe de epilare definitivă se fac constant, cu o pauză de o anumită perioadă de timp pe care o stabiliți împreună cu specialiștii de la salonul pe care îl frecventați. De asemenea, un alt criteriu după care puteți stabili ședințele este și zona asupra căreia se aplică această procedură. Pentru părul de pe picioare, ședințele vor fi mult mai rare, în comparație cu părul de pe față, care crește mult mai repede.

După toate ședințele stabilite se vor observa rezultate notabile, iar părul de pe corpul dumneavoastră va fi mult mai mic și lipsit de culoare, fără să mai crească vizibil.

Trebuie să evitați înainte să începeți un astfel de tratament să vă epilați cu ceară sau cu aparate de smulgere a firelor de păr, să decolorați părul sau să faceți băi cu apă fierbinte imediat după efectuarea epilării definitive.

Această procedură poate fi mult mai dureroasă decât o epilare normală cu ceară, dar ședințele nu vor fi foarte dese. Este o procedură sigură și tot mai des întâlnite în saloane în ultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *