LizzetStore.ro – Ce haine trebuie să conțină garderoba feminină?

Este vizibil faptul că atunci când vine vorba de haine femei, acestea sunt mai des întâlnite, dar și mai variate decât la bărbați. Asta pentru că femeile nu pot purta doar jeanși și tricouri sau cămăși. Aria se extinde, iar creativitatea noastră nu are limite. Uneori, împrumutăm atât piese vestimentare din garderoba masculină, cât și trenduri inspirate de la aceștia.

De-a lungul anilor, am întâlnit haine de femei găsite și în garderoba masculină. De exemplu, pantalonii de damă care se aseamănă din anumite puncte de vedere cu cei bărbătești. De la jeanșii boyfriend și cămășile largi în carouri, până la tricouri și ținute tomboy. Și, trebuie să recunoaștem că în orice moment al zilei, o femeie se simte foarte bine într-o ținută girly, feminină, dar uneori, ținutele inspirate din garderoba masculină ne fac cu ochiul prin simpla lor purtare și comoditate pe care le oferă. Așa că, atunci când suntem în căutare de haine pentru femei, nu ezităm să ne uităm și ce mai este nou prin rafturile magazinelor bărbătești.

Dacă vorbim despre cadouri și ești un bărbat atent cu partenera ta, trebuie să știi că poate fi foarte riscant să alegi să-i dăruiești piese vestimentare. Ei bine, uneori bărbații sunt stângaci în alegerea acestora și, nu de multe ori sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerele sale când vine vorba de gusturi în modă. Așa că, decât să dai greș, mai bine renunți sau, în cazul în care chiar nu știi ce sa-i oferi iubitei tale, mergi cu ea la cumpărături și fii foarte atent la ceea ce o atrage cel mai mult

Haine pentru femei. Un subiect foarte dificil de înțeles, nu-i așa băieți?

Mai sus, vorbeam despre faptul că femeile au o garderobă diversificată. Deci, ce haine de femei e musai să conțină garderoba noastră?

  • Rochii – ce definește cel mai bine feminitatea decât o rochie? Fie că este vorba de una formală, elegantă sau una casual, alături de o rochie vei fi mereu în centrul atenției și vei emana multă grație.
  • Fuste – la fel ca în cazul rochiilor, fustele sunt un partener de excepție și întotdeauna disponibile când ai nevoie de o ținută nouă. Acestea îți permit crearea mai multor ținute, aducând modificări doar topurilor pe care le alegi. Așa că, astăzi optezi pentru o cămașă, iar mâine pentru un tricou. Indiferent de alegerea făcută, vezi obține un look girly.
  • Pantaloni- scurți, lungi, skinny, evazați, cu talie înaltă, pantaloni damă mărimi mari și lista poate continua. Sunt potriviți pentru orice eveniment, dar mai ales sunt foarte comozi și pot fi purtați atât în sezonul rece, cât și în cel cald.
  • Cămăși – un plus de feminitate nu strică. Deci, fie că optezi pentru o cămașă cu mâneci sau una fără, vei obține un look office, serios și lipsit de vulgaritate.
  • Tricouri – mereu întâlnim momente în care avem nevoie de tricouri, mai ales când plecăm în vacanțe sau când mergem la un picnic. Pentru o ținută lejeră și confortabilă, tricoul este piesa vestimentară ideală când vine vorba de haine pentru femei.

Vrei să-ți schimbi complet garderoba și să o adaptezi pentru anul 2021? LizzetStore.ro deține o colecție impresionantă de articole vestimentare pentru doamnele și domnișoarele elegante și cu multe responsabilități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *